Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luka Jovici va plăti o amendă de aproximativ 30.000 de euro pentru a scăpa de închisoare, după ce a încălcat restricţiile impuse din cauza pandemiei

Atacantul sârb al echipei Real Madrid, Luka Jovici, va plăti o amendă de aproximativ 30.000 de euro în ţara sa, pentru a scăpa de închisoare, după ce a încălcat restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr, care citează Reuters, potrivit news.ro.

Jovici, 22 de ani, a acceptat să plătească o amendă de 3,5 milioane de dinari în următoarea lună pentru a nu ajunge la închisoare pentru şase luni.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

Deşi ar fi trebuit să rămână în izolare, Jovici a plecat din Spania la Belgrad, în martie, pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale.

El nu ar fi trebuit să părăsească Spania, după ce echipa Real Madrid a intrat în izolare, în urma unui caz de infectare cu noul coronavirus înregistrat la formaţia de baschet, care folosea acelaşi cantonament. De asemeena, el ar fi trebuit să intre în carantină la sosirea în Serbia, dar a fost văzut sărbătorind pe străzile din Belgrad.

Jucătorul a cerut iertare le vremea respectivă pentru "fuga" sa, dar autortăţile sârbe l-au trimis în judecată.

Premierul Serbiei, Ane Brnabici, l-a criticat atunci pe fotbalist: "Aţi văzut cu toţii exemplele fotbaliştilor noştri care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre".

Citește și: Marcel Ciolacu a explodat la adresa lui Ludovic Orban: ‘V-aţi bătut joc de oameni! Aţi scos bătrânii care muncesc din greu în frig şi ploaie cu deciziile voastre aberante’ .

Jovici a fost transferat de la Eintracht Frankfurt, în vara anului 2019, pentru suma de 60 de milioane de euro. El are 32 de meciuri în toate competiţiile, în tricoul Realului şi a marcat numai două goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.