Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luka Modric și Casemiro de la Real Madrid au făcut donaţii în ţările lor pentru lupta contra pandemiei

Luka Modrici

Mijlocaşii brazilian Casemiro şi croat Luka Modric, ambii de la echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, au anunţat donaţii în ţările lor de origine pentru a susţine lupta contra pandemiei de coronavirus, relatează EFE.

Casemiro a plătit contravaloarea a 6.000 de măşti de protecţie ce vor fi destinate membrilor corpului medical din oraşul său natal Sao Jose dos Campos, cât şi pentru spitale şi centre de sănătate, relatează ziarul O Vale. Măştile comandate acoperă întreaga faţă, pot fi spălate şi reutilizate, având o durată de viaţă mai lungă decât măştile chirurgicale de unică folosinţă, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Testarea aleatorie a populației, esențială în combaterea COVID-19: De ce asimptomaticii joacă un rol-cheie în răspândirea infecțiilor / STUDIU

''Casemiro a ajutat mereu oamenii din Sao Jose, inclusiv sub anonimat. În această criză, nu va fi diferit. El este în izolare în casa lui, în Spania, dar este avertizat de problema cu care ne confruntăm aici'', a declarat Pedro Bacha, agentul jucătorului.

Internaţionalul brazilian va dona de asemenea alimente şi produse de dezinfectante şi de igienă personală unui azil din oraşul său natal, a precizat O Vale.

Vezi și: ATENŢIE! Guvernul a schimbat regimul stării de urgență: Creştere uriaşă a amenzilor, transparența decizională e suspendată

În acelaşi timp, Luka Modric a donat suma de 100.000 euro unui spital din Zadar, oraşul său natal, pentru achiziţionarea de materiale sanitare în lupta contra virusului Covid-19, a dezvăluit Zeljko Culin, directorul instituţiei, pentru ziarul Sportske Novosti.

''Îi suntem foarte recunoscători lui Luka pentru tot ce a făcut'', a declarat Culin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.