Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luke Evans - în rolul profesorului Marston, controversatul creator al 'Wonder Woman'

YouTube
wonder woman

Actorul galez Luke Evans, cunoscut în special pentru rolurile din trilogia "Hobbitul" sau "Dracula Untold", vine de această dată pe marile ecrane cu un personaj din viața reală, profesorul William Marston, controversatul creator al supereroinei Wonder Woman, despre care afirmă că este uimit că știe atât de puțină lume, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Sylvester Stallone va regiza și va produce 'Creed 2' - VIDEO

El spune că a fost încântat să joace rolul bărbatului care a inventat primul model de poligraf și a creat personajul Wonder Woman după ce a fost concediat de la Harvard. Actorul mărturisește că i se pare incredibil că un film atât de uimitor a fost turnat în doar 25 de zile, deși numai personajul său a avut 47 de schimbări de costume, mai multe decât în "Hobbitul".

Într-un interviu acordat Collider în această săptămână, actorul de 38 de ani spune că nu știa absolut nimic despre bărbatul al cărui rol urma să-l joace înainte de a primi scenariul.

"Când mi s-a trimis scenariul și l-am citit nu știam nimic despre omul din spatele Wonder Woman. A fost ceva extraordinar pentru mine să aflu toate aceste lucruri. Îmi amintesc că în acea seară am fost la cină cu niște prieteni și le-am spus că am citit o poveste grozavă despre acest bărbat — care a creat primul poligraf, a avut o relație poliamoroasă cu două femei întreaga lui viață, a avut copii cu ele, a fost profesor la Harvard, a fost concediat, iar apoi a creat Wonder Woman. Un singur om a făcut toate aceste lucruri. Și nimeni nu auzise despre el. Când am dat peste o astfel de poveste am vrut să fiu parte din ea, pentru că am știut că oricine se va uita la film va spune la plecare: 'Măi să fie, nu mă așteptam la așa ceva!'", spune Luke Evans.

Actorul afirmă că toată echipa a muncit din greu la film, fără prea multe zile libere, subliniind că filmările au durat doar 25 de zile pentru că regizoarea Angela Robinson a știu foarte bine ce vrea.

"Este incredibil, recunosc, să faci un astfel de film în 25 de zile. Adică, arată fantastic, au făcut o treabă atât de minunată, cu o imagine incredibilă. Angela știa foarte clar în ce direcție vrea să meargă cu filmul. (...) S-a dat dovadă de multă bunăvoință pentru acest film și oameni incredibili au venit și și-au dedicat timpul pentru foarte puțini bani", spune Luke Evans.

Citeşte şi: 'Despacito', primul videoclip care a fost vizionat de peste 4 miliarde de ori pe YouTube .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.