Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lumea în care trăim: Un trecător își face un selfie în timp ce victima unui accident rutier își dă ultima suflare pe caldarâm

Stefano Pancini pentru Corriere di Bologna
Selfie cu accident mortal

Un trecător își face un selfie în timp ce salvatorii se străduiesc din răsputeri să salveze  o persoană căzută la pământ într-un accident rutier. Din păcate, accidentul a fost unul mortal.

 

În timpul serviciilor de salvare pentru un accident rutier dramatic care a luat viața unei femei de 73 de ani și a rănit o femeie de 34 de ani, un tânăr s-a gândit că este o ocazie unică să își facă un selfie, în timp ce serviciile de urgență 118 se ocupau de persoana aflată la sol.

O scenă teribilă și dramatică care a avut loc în această dimineață, 12 aprilie, pe străzile din Piacenza, dar care probabil că nu i-a impresionat prea mult pe unii dintre cei prezenți, deoarece la fața locului s-a format o mulțime de curioși care au observat de aproape intervenția serviciilor de urgență 118, inclusiv a unui tânăr care a decis să își facă un selfie cu telefonul.

Scena, imortalizată de jurnalistul Stefano Pancini pentru Corriere di Bologna, îi arată pe lucrătorii serviciilor de urgență la lucru în stradă, alături de una dintre cele două femei implicate, o biciclistă care fusese călcată, în timp ce, în jur, un mic grup de oameni privește curioși scena. Printre ei, cineva se apropie la câțiva centimetri, dar un tânăr iese în evidență: cu spatele la ambulanță și la femeia rănită, acesta își ia smartphone-ul pentru a face o fotografie, sau mai degrabă un selfie, poate pentru a-l posta undeva pe rețelele de socializare.

Femeia din mașină a murit la scurt timp

 

Accidentul rutier dramatic a costat viața unei femei de 73 de ani care, aflată la volanul unei mașini, a derapat și a lovit un biciclist pe Via Colombo, înainte de a intra pe trotuar și de a se izbi de vitrina unui magazin de peste drum. Bătrâna a fost extrasă din mașină de către pompieri și încredințată personalului medical, fiind apoi transportată de urgență la spital, unde, din păcate, a murit câteva ore mai târziu. De asemenea, a fost stabilizată și transportată la Urgențe și femeia lovită de bicicletă, o femeie de 34 de ani, care a fost grav rănită și este acum internată în spital.

Accidentul mortal este acum investigat de poliția locală, care a fost la fața locului împreună cu serviciile de urgență 118 și pompierii. Potrivit unei prime reconstituiri a evenimentelor, bazată pe declarațiile martorilor, femeia în vârstă de 73 de ani a avut un accident și a derapat brusc de pe șosea. În graba sa, a trecut peste femeia de pe bicicletă, aruncând-o pe asfalt, apoi a rănit ușor alți trecători înainte de a se izbi de vitrina magazinului.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.