Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luna și șeful: IPJ Olt are o nouă conducere, a patra în acest an, după cazul de la Caracal

caracal

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt are un nou şef, Alin-Nicolae Stan, care este al patrulea şef al instituţiei din acest an şi a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei menţionte începând cu 15 septembrie.

Potrivit unui comunicat, Alin-Nicolae Stan a condus până acum Biroul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Argeş şi are experienţă de 21 de ani în structurile Poliţiei.

Citește și: O femeie a fost legată azi de Gheorghe Dincă! Cine este ea de fapt

"Având în vedere Ordinul Ministrului Interimar al Ministerului Afacerilor Interne din data de 6 septembrie 2019, începând cu data de 15 septembrie a.c., domnul comisar şef de poliţie Stan Alin-Nicolae este împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Împuternicirea este făcută pe o perioadă de maxim 6 (şase) luni", se precizează în comunicat.

Alin-Nicolae Stan este cel de-al patrulea şef al IPJ Olt din acest an, după ce în primele patru luni ale lui 2019 instituţia a fost condusă de Ionuţ Sîrbu, apoi de Cristian Voiculescu până la finalul lunii iulie, când ministrul de Interne de atunci a dispus încetarea împuternicirii lui Voiculescu în această funcţie în condiţiile nemulţumirilor legate de modul în care a acţionat Poliţia în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. După 27 iulie şi până la jumătatea lunii septembrie şef al IPJ Olt a fost Vasile Armaşu.

Citește și: Rareș Bogdan intră la rupere: ‘Nu voi accepta niciodată’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.