Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lungmetrajul 'Aquaman 2' va fi lansat pe 16 decembrie 2022

cnbc.com
aquaman 2

Compania Warner Bros. a anunţat că lungmetrajul „Aquaman 2” va fi lansat pe 16 decembrie 2022, potrivit Variety, scrie news.ro.

La începutul acestei luni a fost anunţată continuarea succesului de box office, care îl are pe Jason Momoa în rol principal, iar David Leslie Johnson-McGoldrick, care a lucrat şi la filmul original, va scrie scenariul.

„Aquaman 2” va fi produs de regizorul primului film, James Wan, şi de Peter Safran. Lungmetrajul care a fost lansat pe 21 decembrie 2018 a depăşit cifra de 1,1 miliarde de dolari încasări la nivel global şi este acum al 20-lea în lista filmelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Citește și: Ucraina s-a retras de la Eurovision, după ce câștigătoarea selecției naționale a anunțat că nu va mai participa la competiția muzicală

Johnson-McGoldrick a scris scenariul împreună cu Will Beall pentru filmul cu Jason Momoa în rol principal şi Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II şi Nicole Kidman în distribuţie.

„Aquaman 2” este primul titlu stabilit să fie lansat pe 16 decembrie 2022. Disney a programat un lungmetraj live-action pentru aceeaşi dată, însă fără a preciza despre care este vorba.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.