Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lungmetrajul 'Grinch' a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

grinch

Lungmetrajul „Grinch”, al optulea film de animaţie produs de Illumination şi Universal Pictures, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend cu încasări de peste 1,2 milioane de lei, după ce a fost vizionat de mai mult de 60.000 de spectatori, scrie news.ro.

Între actorii care şi-au împrumutat vocile pentru personajele filmului bazat pe cartea scrisă de Dr. Seuss se numără Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O'Hare şi Scarlett Estevez. Lungmetrajul a fost vizionat de 61.945 de spectatori şi a generat încasări de 1.290.467 de lei, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

Filmul de acţiune „Creed II”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, a debutat pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 875.705 lei.

Filmul „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter”, a coborât două locuri, după al doilea weekend de la premieră. Clasat pe locul al treilea, lungmetrajul a generat încasări de 834.474 de lei şi a fost vizionat de 36.107 spectatori.

Drama biografică „Bohemian Rhapsody”, despre Freddie Mercury şi trupa Queen, a coborât un loc, până pe patru, în al patrulea weekend de la premieră, când a fost vizionată de 30.276 de spectatori şi a generat încasări de 652.457 de lei.

O altă dramă a debutat pe locul al cincilea. „Văduve/ Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, a generat încasări de 393.397 de lei şi a fost vizionată de 18.550 de spectatori.

Citește și: Un bust al Reginei Maria, aflat în proprietatea unui colecționar privat,va fi văzut la Castelul Bran

Adaptarea „Moromeţii 2”, de Stere Gulea, a coborât patru poziţii în top, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 298.384 de lei şi a fost vizionată de 26.341 de spectatori.

Animaţia „Elliot: o poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer” s-a clasat pe locul al şaptelea, în coborâre trei poziţii, cu încasări de 178.137 de lei şi 10.075 de spectatori.

Drama muzicală „S-a născut o Stea/ A Star is Born”, cu Bradley Cooper şi Lady Gaga, a coborât trei locuri în clasament, până pe opt, după ce - în al şaselea weekend de la lansare - a generat încasări de 144.280 de lei şi a fost vizionată de 6.543 de spectatori.

Filmul de animaţie „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot" a coborât tot trei locuri, până pe nouă. În al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 111.229 de lei şi a fost vizionat de 5.644 de spectatori.

Pe locul al zecelea, în coborâre un loc, s-a clasat thrillerul SF „Venom", cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie. În al optulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 100.104 de lei şi a fost vizionat de 4.111 spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.