Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luni, o nouă întâlnire a coaliției pe tema comasării alegerilor. De ce nu s-a luat încă o decizie oficială

Inquam Photos / Octav Ganea
marcel ciolacu gest

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, despre discuţiile din coaliţie privind comasarea alegerilor, că urmează ca luni să aibă din nou o întâlnire şi că momentan nu s-a luat o decizie.

Liderul PSD a precizat că sunt toate scenariile în acest moment şi că pe el îl interesează să vină în faţa românilor cu un calendar pentru toate alegerile, ca să nu mai fie aceste discuţii interminabile.

”Urmează ca luni să avem o întâlnire. Este posibil (să avem o decizie concretă - n.r.).  Momentan nu avem o decizie”, a spus premierul la Constanţa, întrebat despre discuţiile din coaliţie privind comasarea alegerilor, în acest an.

Ciolacu a precizat, despre scenariul comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, că ”sunt toate scenariile în acest moment”.

„V-am spus şi săptămâna trecută vă spun şi acum, pe mine ca şi prim-ministru şi preşedinte de partid mă interesează să venim în faţa românilor că o coaliţie care îi respectă pe români şi să punem un calendar pentru toate alegerile, ca să nu mai fie aceste discuţii interminabile. Când sunt alegerile alea, când se mută celelalte, acesta este calendarul, toată lumea se pregăteşte de alegeri democratic şi am dat drumul. Sunt toate alegerile într-un singur an, nu s-a mai întâmplat niciodată”, a mai spus Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.