Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta electorală din SUA coboară în subteran: Ce a făcut Hillary Clinton / VIDEO

Hillary Clinton Saunders

Hillary Clinton a luat pentru scurt timp joi metroul la New York în cadrul unei escale de campanie în Bronx, ocazie de a-l ironiza pe Bernie Sanders, rivalul său democrat în cursa pentru Casa Albă, relatează AFP. Însoțită de un ales local și de numeroși jurnaliști, Hillary Clinton a afirmat că nu a mai mers cu metroul de 18 luni sau chiar de doi ani.

Citeşte şi: Ea e cea mai frumoasă lunetistă musulmană: Soţul ei a plănuit asasinarea lui Vladimir Putin / FOTO

Ea a fost nevoită să treacă de cinci ori cardul magnetic prin dispozitivul de citire pentru a putea împinge turnichetul de intrare și a lua Linia 4 pentru două stații, înconjurată de un important dispozitiv de securitate. Însă ea măcar știa că nu mai este nevoie de fise pentru a intra la metrou, spre deosebire de Bernie Sanders. Săptămâna trecută, când un jurnalist l-a întrebat cum se circulă în metroul newyorkez, senatorul de Vermont a răspuns: "Ce vreți să spuneți, cum se ia metroul astăzi? Iei o fisă și intri". Unii locuitori din New York l-au ironizat, potrivit Agerpres.

Vezi şi: VIDEO ȘOCANT A fost împușcat în cap în timp ce transmitea, în direct, pe Facebook

Născut la Brooklyn, Bernie Sanders, în vârstă de 74 de ani, a părăsit New York-ul pentru Vermont (nord) în 1968. "Cred că schimbarea s-a produs când eu eram senatoare. Cred că în timpul primului meu mandat s-a trecut de la fise la cartele de metrou", a declarat joi Hillary Clinton, senatoare de New York din 2001 până în 2009. Sistemul de acces cu fise a fost abandonat în 2003.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.