Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta împotriva COVID-19 este sprijinită cu 150.000 de lei de Xella România

www.bizlawyer.ro
Xella Romania

Xella România, producător de sisteme eficiente energetic pentru construcţii, a creat un fond de solidaritate dedicat susţinerii comunităţilor locale în lupta împotriva COVID-19, în care a fost direcţionată în primă etapă suma de 150.000 lei, potrivit unui comunicat al companiei remis joi Agerpres.

Banii vor fi folosiţi pentru acţiuni de sprijin imediat, care includ donarea de echipament medical de protecţie către spitalele din Deva (3.000 de măşti şi 3.000 perechi de mănuşi) şi Hunedoara (3.000 de măşti şi 3.000 perechi de mănuşi), achiziţionarea de teste omologate de detectare a COVID-19 pentru Spitalul Judeţean din Deva (25.000 lei), achiziţionarea a peste 2.000 de viziere care vor fi donate spitalelor din toată ţara şi sprijinirea cu 50.000 lei a Fundaţiei Comunitare Oradea şi Fundaţiei Comunitare Prahova, implicate în activităţi locale.

Citește și: Joia Mare, ziua în care se înroșesc ouăle - Tradiții și obiceiuri

Astfel, în primă etapă, a fost direcţionată suma de 150.000 de lei, resurse care au fost distribuite pentru achiziţionarea a 6.000 de măşti medicinale de protecţie şi 6.000 de mănuşi medicale pentru Spitalul Municipal Dr. Al. Simionescu Hunedoara şi Spitalul Judeţean din Deva, achiziţionarea de teste omologate de detectare a COVID-19 pentru Spitalul Judeţean din Deva, achiziţionarea a peste 2.000 de viziere care vor fi donate spitalelor din toată ţara şi sprijinirea financiară a Fundaţiei Comunitare Oradea şi Fundaţiei Comunitare Prahova, implicate în activităţi locale.

Tot pentru a susţine comunităţile locale, Xella România a decis să achiziţioneze echipamentele de protecţie de la furnizori şi producători locali, direct sau prin intermediul unor asociaţii care şi-au unit forţele pentru a veni în sprijinul spitalelor şi pentru a susţine eforturile de combatere a răspândirii COVID-19.

Xella este unul dintre liderii pieţei de pe piaţa materialelor de construcţie din România şi principalul producător de BCA din România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.