Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptă la +100 pentru că-i place mâncarea și urăște dietele! Cine este Darius Georgescu, campionul european la judo

Darius georgescu

Medaliat cu aur la Cupa Europeană, Darius Georgescu este unul dintre ei mai norocoși judoka. În timp ce colegii săi trag tare să intre în categorie înaintea Europeanului de la Haga, el nu este în aceeași situație. A ales să concureze la categoria grea pentru că îi place mâncarea și urăște dietele!

După ce s-a întors cu medalia de aur de la Cupa Europeană din Malaga, Darius Georgescu (18 ani) se pregătește pentru Campionatul European de Juniori de la Haga, programat între 7-10 septembrie.

Sportivul nu are niciun stres în ceea ce privește dieta dinaintea acestui concurs. Este singurul din lot care nu este nevoit să slăbească!

„Eu nu trebuie să renunț la nimic. Fac categoria +100 kilograme, nu trebuie să fac slăbire, de aceea am ales și această categorie. Sunt norocos” - Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României.

Chiar dacă își permite să mănânce orice, înainte de concursuri sportivul are mare grijă!

„Îmi plac și dulciurile, și îmi place și mâncarea, dar înainte de concurs cu o lună țin o anumită dietă, pentru a nu mă simți rău la competiție” - Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României.

Mama lui, înotătoare de performanță

„Eu am ales să fac acest sport de contact îndrumat de tatăl meu vitreg, care a apărut în viața mea mai recent și m-a îndrumat spre bine” - Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României.

Tânărul sportiv provine dintr-o familie de sportivi. Mama sa, Nicoleta Aurora Stana, a fost înotătoare de performanță și medaliată în proba de 400 m mixt la competiții internaționale.

„Înainte de judo, am făcut înot 7 ani datorită mamei mele și în același timp am făcut și polo” - Darius Georgescu, component al lotului național de juniori de judo al României

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.