Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta pentru Casa Albă se aprinde! Trump sugerează că adversarii lui Bernie Sanders au dezvăluit informaţii despre susţinerea Rusiei

Bernie_Sanders_2014

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a sugerat, marţi, că adversarii senatorului Bernie Sanders din Partidul Democrat au difuzat în mod neautorizat informaţii despre susţinerea Rusiei pentru a-i afecta şansele de a deveni candidat în scrutinul prezidenţial, informează agenţia Associated Press.

"Bernie probabil va câştiga, pare să câştige şi are suficientă forţă. Dar poate că nu vor să câştige din motive evidente, astfel că au difuzat informaţiile că l-ar susţine Rusia", a declarat Donald Trump în cursul vizitei în India.

Liderul de la Casa Albă a sugerat că informaţiile au fost difuzate presei de Adam Schiff, preşedintele Comisiei pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor. Politicianul democrat a negat acuzaţiile.

Citește și: Victor Ponta anunță dezastrul: O criză este inevitabilă, o repercusiune asupra economiei globale

Bernie Sanders a confirmat că oficiali americani l-au anunţat că există eforturi ale Rusiei de a-l favoriza în scrutinul intern pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA. Donald Trump a afirmat că i se pare "ciudat" că Bernie Sanders a fost informat, dar nimeni nu i-a spus lui.

Potrivit cotidianului The Washington Post, Rusia a lansat acţiuni pentru a facilita victoria senatorului Bernie Sanders în scrutinul pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA. "Nu este o surpriză (...)", a comentat Robert O'Brien, consilier prezidenţial pentru Siguranţă Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.