Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

LUPTA pentru Constanța CONTINUĂ CU ATACURI - Stelian Ion se ÎNDOIEȘTE de integritatea lui Vergil Chițac

Epoch Times Romania
Stelian Ion

Candidatul USR-PLUS la Primăria Constanţa, deputatul Stelian Ion, care a obţinut un scor electoral cu aproape 4.000 de voturi mai puţine decât candidatul PNL, senatorul Vergil Chiţac, câştigătorul mandatului de primar, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că USR-PLUS are "foarte mari rezerve" faţă de Chiţac, din punct de vedere "al integrităţii, al atitudinii faţă de adevăr, faţă de parteneri", conform Mediafax.

Citește și: UDMR a dat LOVITURA: Soos Zoltan a câștigat primăria Târgu-Mureş

 

"Despre colaborarea noastră cu viitorul primar, fac o paranteză, am făcut nişte sesizări legate de modul în care s-a desfăşurat această campanie, au fost nişte nereguli, dar una peste alta rezultatul, fiind o diferenţă de aproape 4.000 de voturi, nu va fi contestat, şi avem în faţă un mandat din partea unei persoane faţă de care avem foarte, foarte mari rezerve. Din punct de vedere al integrităţii, din punct de vedere al atitudinii faţă de adevăr, al atitudinii faţă de parteneri, era, după cum vă amintiţi cu toţii, numit de colegii din PNL ca fiind o persoană care nu ştie să facă echipă, spunea domnul Bogdan Huţucă, o persoană interesată mai mult de funcţii şi de trese, o persoană care şi-a votat avantaje personale în Parlament, unde a stat foarte comod patru ani de zile, o persoană pe care Ludovic Orban o numea dezertor. Da, avem mari rezerve faţă de această persoană, care într-un mod de neacceptat a lansat atacuri asupra noastră în toată perioada campaniei, nu direct, ci prin influenţele pe care le-a avut", a afirmat Stelian Ion.

Potrivit acestuia, având în vedere "problemele de integritate" ale lui Vergil Chiţac, s-ar putea ca acesta să nu îşi încheie mandatul de primar.

"Vom vedea dacă îşi va termina sau nu mandatul, având în vedere aceste probleme de integritate, faptul că a fost sesizat Parchetul şi a fost sesizată şi Agenţia Naţională de Integritate, ăsta e un aspect. Însă, noi vrem să transmitem un mesaj liberalilor (...). Le transmit mesajul că vom colabora cu consilierii locali PNL, vom veni cu acest proiect în faţa lor şi în faţa Constanţei, 'Constanţa Renaşte' este proiectul nostru, îl vom impune în negocieri, este foarte important să ducem la îndeplinire aceste promisiuni. (...) Dacă cumva PNL-ul îşi doreşte să refacă USL-ul la Constanţa şi să facă o colaborare cu PSD, avem disponibilitatea unui dialog, mai degrabă cu consilierii PNL decât cu primarul actual în care nu avem încredere, pentru că nu oferă încredere. Şi sunt convins că încet, încet vom face lucruri foarte bune, (...), veţi vedea o nouă abordare în Primăria Constanţa, din punct de vedere al transparenţei, al atenţiei faţă de banul public, al patrimoniului oraşului, al punerii în valoare a acestui oraş, din punct de vedere al proiectelor", a declarat candidatul USR-PLUS la Primăria Constanţa.

Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Constanţa, Vergil Chiţac, este câştigător în cursa electorală, conform BEC, la o diferenţă de circa 4.000 de voturi aflându-se candidatul USR-PLUS, Stelian Ion, iar pe locul trei, cu peste 100 de voturi în minus faţă de acesta, fiind primarul PSD în funcţie, Decebal Făgădău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.