Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta pentru putere în PNL - Rareș Bogdan spune că Ludovic Orban a amenințat cu un 'război civil'

stirileprotv.ro
Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a făcut o dezvăluire despre lupta pentru șefia Partidului Național Liberal, în direct la Antena3. Europarlamentarul susține că Ludovic Orban i-ar fi spus lui Robert Sighiartău că va declanșa ”un război civil”, daca Florin Cîțu va deveni contracandidatul lui în cursa pentru președinția PNL:

„În luna martie, actualul președinte al partidului a avut o discuție cu secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, și i-a spus ”dacă candidează Florin voi declanșa un război civil”.

Din păcate, după patru luni de campanie, pot spune că ce părea atunci o declarație la nervi, s-a întâmplat și frumosul festival al democrației s-a transformat într-un adevărat război civil care a adus mult rău Partidului Național Liberal.”

Rares Bogdan a vorbit despre ”două momente care m-au durut foarte mult”:

„Cel mai grav lucru care s-a întâmplat a fost cel din urmă cu două-trei săptămâni, când actualul preşedinte PNL a început atacurile în cascadă la preşedintele României, cel care i-a fost partener fidel. Asta a declanşat revoltă în rândul membrilor PNL, în rândurile primarilor noştri. A mai creat, de asemenea, o situaţie complicată şi când se părea că actualul preşedinte al Camerei Deputaţilor joacă alături de USR în demersul lor de a da jos Guvernul Cîţu, când avea încercări disperate de a grăbi punerea pe ordinea de zi a moţiunii de cenzură. În 31 de ani, niciodată nu a stat Parlamentul deschis vineri seară, dar domnul Orban a ţinut registratura deschisă, pentru ca o moţiune împotriva unui guvern liberal şi a unui premier propus de dânsul să fie înregistrată. Au fost două momente care, pe mine ca liberal, m-au durut foarte mult", a spus Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL este de părere că prin comportamentul său, Ludovic Orban a mărit numărul de susținători din tabăra lui Florin Cîțu:

„Atacul la preşedintele Iohannis a dus ca persoane care nu se aflau lângă Florin Cîţu să treacă automat în echipa premierului. Unul dintre ei, şi poate cel mai cunoscut, este Marcel Vela, fostul ministru de Interne, care în momentul în care a văzut atacurile în cascadă ale lui Ludovic a zis STOP şi că nu poate accepta asta.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.