Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta pentru putere în PNL! Ludovic Orban dezvăluie strategia pentru câștigarea alegerilor: 'Eu nu număr filiale. Eu vorbesc cu fiecare membru'

Facebook
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că nu numără filialele care îl susţin în cursa pentru un nou mandat la şefia partidului, precizând că a luat decizia de a vorbi cu fiecare delegat la Congres.

El a afirmat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Botoşani, că un candidat la preşedinţia PNL trebuie să aibă, potrivit Statutului, susţinerea a minimum zece filiale teritoriale.

"Eu nu număr filiale. Eu vorbesc cu fiecare membru al PNL. Sigur că există o procedură statutară, dar noi, deocamdată, suntem în faza în care avem Adunări generale în fiecare organizaţie locală, ulterior avem Conferinţele judeţene, în care se aleg conducerile judeţene, şi, după finalizarea la 10 august a Conferinţelor judeţene, practic, începe poziţionarea filialelor. Poziţionarea filialelor se realizează pentru că avem o condiţie statutară. Un membru PNL poate candida la preşedinţia PNL, poate depune o moţiune, dacă are sprijinul a minimum zece filiale judeţene, iar decizia de susţinere se ia în Colegiul director judeţean, dar după finalizarea Conferinţelor judeţene. E importantă orientarea unor filiale sau a unor oameni importanţi din filiale, dar, până la urmă, la Congresul PNL vor participa 5.000 de delegaţi, membri, practic elita PNL, iar felul meu de a face campanie este să fac campanie la fiecare delegat, să prezint viziunea mea, proiectul, obiectivele şi să obţin vot cu vot", a afirmat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.