Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupta PSD-PNL, faza pe microfon - Cum explică gestul senatoarea Carmen Hărău de la mitingul PSD: 'Dar a fost prea mult...'

pn psd pnl

Moment jenant duminică la mitingul PSD de la Uricani, Hunedoara. Discursul ministrului Eugen Teodorovici a fost întrerupt de senatoarea liberală Carmen Hărău. De aici, până la o veritabilă ceartă pe microfon n-a mai fost decât un pas. Senatoarea PNL explică gestul luni dimineață pe Facebook.

„Stăteam și noi, liberalii, liniștiți, cu oamenii din Uricani, ieri, la Câmpul lui Neag, lângă Troița construită de liberali. Avusese loc Sfânta Slujbă din Duminica Tomii. 
Apoi au dat pesediștii năvală peste noi, așa cum știu să facă: vreo 50 cu Dăncilă în frunte, plus trei miniștri, toți parlamentarii lor din județ, președintele CJ, prefectul cu “descentralizații apolitici” Primarul PSD din Uricani, ca orice subaltern disciplinat, stătuse stresat “cu pușca la picior”, foindu-se neliniștit, de colo-colo, așteptând “ilustra” caravana.
Pesediștii au tropăit câteva zile în județul Hunedoara, promițând în stânga și în dreapta, că iar vor face și vor drege, ca în fiecare campanie electorală... Iar după ce-și iau voturile prin înșelăciune, ca întotdeauna, vor uita!
Dar a fost prea mult, ca lângă troița construită de către liberali, după Sfânta Slujbă, în zi de mare sărbătoare, să-și glăsuiască Teodorovici glumele proaste și mișto-ul! 
Așa că i-am luat microfonul... 
Nici ceilalți participanți la Nedeea din Valea Jiului n-au gustat deloc gluma ministrului discotecar la adresa momârlancelor...”, scrie Hărău pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.