Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorii SAS au descins la o nuntă din Constanța - Petrecerea era organizată în mijlocul străzii

mascati1

O stradă din Constanţa a fost blocată de o nunţă, pe una din benzi fiind puse un cort, mese şi scaune, iar pe trotuar, o scenă şi boxe. Poliţiştii au intervenit, iar scena şi cortul au fost îndepărtate, fiind astfel eliberat domeniul public.

Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis, marţi, că, luni după-amiază, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie s-au sesizat cu privire la faptul că în dreptul unui imobil de pe strada Moţilor din Constanţa va avea o loc o nuntă. Astfel, pe una dintre benzile străzii erau amplasate un cort, scaune şi mese, pe trotuar fiind montate o scenă şi boxe.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul imobilului, un bărbat, de 41 de ani, şi pe administratorul societăţii care a montat scena şi cortul, un bărbat, de 44 de ani. Scena şi cortul au fost demontate, astfel că domeniul public a fost eliberat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”, a transmis IPJ Constanţa, potrivit news.ro.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti locali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.