Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorul care l-a pus la podea pe Mircea Badea vrea să scoată 'totul' din meciul câștigat: 'Poate licitează chiar și Badea, deși nu prea cred'

Teodor Tedi Emi Facebook
Teodor Tedi Emi

Luptătorul Teodor Emi vrea să facă un act caritabil. El susține că o să scoată la licitație șortul pe care l-a purtat în meciul cu omul de televiziune Mircea Badea, iar banii câștigați o să-i doneze unor persoane cu probleme financiare.

Citește și: Camera de Comerț Americană în România, INTERVENȚIE EXPLOZIVĂ în scandalul ROBOR

"Voi scoate la licitație șortul pentru că vreau să ajut o familie care chiar are nevoie. Voi începe licitația de la 100 de euro, dar sper să se strângă cât mai mulți bani. Eu nici nu voi pune mâna pe bani, suma cea mai mare pe care o voi primi pentru șortul în care l-am făcut KO pe Mircea Badea va ajunge direct în conturile celor care au nevoie de ei.  Oricum, în momentul în care primesc confirmarea că banii au ajuns în contul familiei pentru care facem eforturile astea, voi trimite șortul la adresa care îmi este indicată sau, dacă e din București, îl voi înmâna personal. Licitația care va avea loc pe contul meu de Facebook va ține până vinerea viitoare”, a declarat în exclusivitate pentru Wowbiz.ro Teodor Emi.  „Cine știe, poate licitează chiar și Mircea Badea, deși nu prea cred...”, a mai spus luptătorul. Mircea Badea este cunoscut pentru actele de caritate pe care le face pentru persoane aflate în suferință, în special pentru cei mici.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.