Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorul din UFC,Conor McGregor, atacat de un daghestanez în timpul unei conferințe de presă: A aruncat cu o sticlă în direcția irlandezului

ComicBook.com
Connor McGregor

Luptătorul din UFC, Conor McGregor a fost atacat, vineri, în timpul unei conferințe de presă, de un daghestanez, care a aruncat cu o sticlă în direcția irlandezului, anunță MEDIAFAX.

Incidentul a pornit de la faptul că, joi, în timpul unui interviu, Conor McGregor a spus: ”Nu aș călca în Daghestan pentru nimic în lume. Acesta este adevărul”.

Vineri, în timpul unei conferințe de presă desfășurate la Moscova, irlandezul a fost tras la răspundere de o persoană care s-a simțit ofensată de comentariile sale.

Daghestanezul i s-a adresat direct vedetei UFC, întrebându-l: ”Îți amintești ce ai spus, ieri, despre oamenii din Daghestan? Dacă îl urăști pe Khabib și echipa lui, de ce spui lucruri rele despre toți daghestanezii?”.

Citește și: SONDAJ CURS - Klaus Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Dan Barna gâfâie după ancheta Rise Project

Luptătorul a rămas calm și a încercat să explice faptul că remarcile au fost făcute după ce a fost jignit în repetate rânduri de oamenii din Daghestan.

”Nu mi-au arătat niciun pic de respect, înaintea luptei. Au vândut produse cu fața mea pe ele”, a spus McGregor, referindu-se la faptul că daghestanezii au vândut pui congelați denumiți ”McGregor”.

Daghestanezul s-a enervat reproșându-i luptătorului: ”Toți oamenii? Tatăl meu, fratele meu, și despre ei crezi că sunt lași?”, întrebare la care McGregor a răspuns, în mod repetat: ”Da”.

”De ce lași? Ce ți-a făcut el ție? Fratele meu, ce ți-a făcut el?”, a continuat enervat daghestanezul, înainte să arunce o sticlă spre luptătorul irlandez care s-a ferit în ultimul moment. Agenții de securitate l-au scos imediat pe agresor din sala unde se desfășura conferința de presă.

McGregor nu a mai intrat în ring, de la înfrângerea suferită în fața lui Khabib Nurmagomedov, atunci când a pierdut printr-o manevră de submission. După înfruntarea dintre cei doi, au avut loc incidente violente între cele două echipe ale luptătorilor, incidente care au dus la suspendarea celor doi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.