Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lupte de stradă în Vaslui, între două clanuri: a fost instituită 'zonă specială de siguranță publică' (video)

Stiriest.ro
clanuri

Localitatea Băceşti (Vaslui) a fost declarată „zonă specială de siguranţă publică”, iar opt persoane au fost reţinute după o confruntare violentă a două clanuri, fiind necesară intervenţia luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, potrivit IPJ Vaslui, scrie Agerpres.

Publicația locală vremeanouă.ro scrie că bătaia de pe străzi a pornit de la un imobil pe care ambele clanuri îl revendică. Patrule ale polițiștilor și jandarmilor au rămas în zonă pentru a evita escaladarea conflictului.

„Pentru prevenirea apariţiei unor evenimente care pot tulbura ordinea şi liniştea publică, pe raza localităţii Băceşti a fost instituită zonă specială de siguranţă publică. În cadrul zonei speciale, ordinea şi liniştea publică sunt menţinute de poliţişti şi jandarmi", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Față de opt persoane a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acestea au vârste cuprinse între 15 şi 66 de ani. În cursul zilei de 10 august acestea urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.