Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'M*IE PSD' a ajuns și la urechile lui Băsescu! Fostul președinte, mesaj FERM pentru Opoziție: 'E interesant, dar trebuie și acțiune'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Traian Băsescu senator

Traian Băsescu a declarat că acesta este un bun moment pentru o moțiune de cenzură. În opinia sa, modul dezastruos în care Guvernul Dăncilă a acționat în criza pestei porcine, dar și „mineriada” din 10 august sunt motive suficiente pentru o moțiune.

PMP a început demersurile pentru depunerea moțiunii, dar se pare că PNL și USR nu prea se înghesuie s-o susțină, Băsescu susține că liberalii trag de timp și spun că vor să mai discute, în vreme ce USR-iștii nici nu se mai obosesc să răspundă la telefon. În acest context, Băsescu și-a sfătuit colegii de partid să spună că moțiunea este „ideea genială a lui Barna și Orban”, numai să-i convingă pe cei din USR și PNL să susțină demersul.

Mircea Geoană: 'Lumea din jurul nostru a luat-o razna' - Ce s-ar ascunde în spatele scrisorii lui Giuliani

„Dacă nici la pesta porcină și la mineriada din 10 august nu sunt argumente pentru o moțiune de cenzură, atunci nu știu când vor mai fi. Obligația PMP e, nu să negocieze, ci să ceară ferm partidelor de Opoziție să dovedească că vor să facă opoziție. Eu nu zic că nu e interesant să mergi cu hârtii scrise cu ”ue PSD”, e interesant să mergi prin Parlament cu așa ceva, dar trebuie și acțiune, că hârtia nu e vot împotriva Guvernului. (...)

În momentul de față nici PMP nici PNL nici USR, singuri, nu au numărul de semnături pentru o moțiune de cenzură și totuși USR nu mai răspunde la telefon dupa ce i s-a trimis moțiunea de cenzură, PNL zice să mai discutăm. Se pierde un moment foarte bun când o parte mare din populație ar susține o moțiune prin care să cadă Guvernul Dăncilă. Cred că este un lucru pe care PMP trebuie să îl facă cunoscut: să îi ia frate, să mai renunțe PMP că e moțiune inițiată de ei. Să spună că e inițiată de Sică Mandolină, de cine vor ei. Dar să o facă. Momentele politice nu se ratează. Cred că obiectivul imediat, dincolo de a pregăti europarlamentarele, este o moțiune de cenzură. Nu mai spuneți că e inițiată de PMP, spuneți că a fost ideea genială a lui Bârnă și a lui Orban”, a declarat Traian Băsescu la Școala de vara a Organizației de Tineret a PMP care se desfășoară la Neptun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.