Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macedonia del Nord îşi va axa preşedinţia OSCE pe lupta împotriva traficului de persoane

Belarus Feed
OSCE

Ministrul de externe al Macedoniei de Nord, Bujar Osmani, a cărui ţară va prelua preşedinţia prin rotaţie a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE), a anunţat joi, la Lodz (Polonia), că ţara sa îşi va axa mandatul pe lupta împotriva traficului de persoane, transmite EFE.

"Lupta OSCE împotriva traficului de persoane continuă să fie o obligaţie comună şi una dintre principalele priorităţi ale preşedinţiei Macedoniei de Nord, începând cu 1 ianuarie 2023. Este nevoie de eforturi comune pentru a găsi soluţii sustenabile împotriva traficului de persoane", a declarat Osmani la sosirea la reuniunea miniştrilor de externe ai ţărilor membre ale OSCE, care are loc joi şi vineri în oraşul polonez Lodz,potrivit Agerpres.

Osmani a apreciat că preşedinţia prin rotaţie a Macedoniei de Nord va reprezenta cea mai mare provocare de politică externă cu care se va confrunta ţara sa de la obţinerea independenţei, în 1991.

Înaintea începerii reuniunii ministeriale, Osmani a avut întrevederi cu omologii săi din Polonia, Zbigniew Rau, şi Suedia, Tobias Billstrom, precum şi cu secretarul general al OSCE, Helga Maria Schmid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.