Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în Bulgaria, între preşedinte, premier și procurori! Rumen Radev acuză: 'Procuratura este oarbă în faţa corupţiei uriaşe'

Rumen Radev

Preşedintele Bulgariei, Rumen Radev, a comentat declaraţia procurorului general, Ivan Gheşev, care a anunţat că încă două persoane din echipa prezidenţială sunt interogate în calitate de martori în diferite cazuri, potrivit rador.ro.

Citește și: Victor Ponta, atac devastator: ‘PNL este noul PCR. Nu am făcut niciodată la fel ca Orban! Niciodată!’

Şeful statului bulgar nu s-a lansat în afirmaţii ample, comentariul său fiind mai degrabă laconic: „Reticenţa procuraturii de a vedea numeroasele scandaluri frapante şi sesizări de fraude cu fonduri de stat şi corupţie uriaşă trădează teamă şi dependenţe”, a subliniat Radev. Recent, preşedintele bulgar a atacat procuratura într-un mod foarte agresiv.

Citește și: Jocurile dure făcute de Klaus Iohannis pentru debarcarea lui Ludovic Orban. Cine este vârful de lance din PNL

În încercarea de a-şi apăra secretarul, Plamen Uzunov, cercetat pentru trafic de influenţă, şeful statului bulgar a acuzat procuratura că dă tonul pentru încălcarea legii. „Nu respectă secretul investigaţiilor, decide în mod arbitrar ceea ce este de ‘interes public ridicat’ şi ce nu, intră în sferele altor instituţii fără puterea şi capacitatea necesară”, a comentat Rumen Radev, în urmă cu câteva zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.