Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în PNL: Liberalii NU îl mai vor pe Ludovic Orban premier! Bruxellesul VA RESPINGE planul României pentru fondurile europene

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Nici liberalii nu îl mai vor pe Ludovic Orban premier! Este dezvăluirea făcută de la Bruxelles de Cristian Ghinea, fost ministru, actual europarlamentar USR-PLUS. Ghinea a făcut publice discuțiile cu lideri liberali, care le cer celor din USR-PLUS să spună public că nu vor o alianță electorală cu PNL în care Orban să fie premier.

Însă, dezastrul pentru România abia urmează. Bruxellesul va refuza Planulul Național de Redresare și Reziliență întocmit de echipa lui Ludovic Orban. USR-PLUS transmite liberalilor că europarlamentarul luat de la PMP, Siegfried Mureșan, este cel mai indicat om pentru a-i urma lui Orban la Palatul Victoria.

Citește și: Analiza alegerilor parlamentare: Ziua în care victoria este de aur, iar înfrângerea este de argint

”Siegfried Mureșan ar fi mai bun decât Ludovic Orban. Știe mai bine cum e cu Planul de Reziliență, domnul Boloș a făcut un plan care va fi respins de către Bruxelles. Noi suntem căutați de oamenii din PNL care nu îl vor pe Ludovic Orban, ne spun, ”bă, spuneți voi de Orban, că nici noi nu îl vrem”. PNL a atacat USR în București. Sunt multe semne de erodare între noi și Ludovic Orban. Dar, dacă Klaus Iohannis crede că Orban este marele geniu, noi nu facem un capăt de țară.”, a declarat, la România TV, Cristian Ghinea.

Citește și: George Simion reacționează la atacul lui Kelemen Hunor: Avem candidați etnici maghiari în AUR, dar UDMR nu își are locul în Parlamentul României .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.