Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei, reacţie după demisia lui Ponta de la şefia PSD

monica macovei m10 agerpres

Premierul Victor Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că nu va mai ocupa nicio funcţie de conducere în PSD. „Nu pot să cer altora să facă un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus să mi-l asum!”, a scris premierul, precizând că nu va mai ocupa funcţia de conducere până când DNA nu va finaliza ancheta care îl privește.

Monica Macvei a declarat, în acest sens, că Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia şi din funcţia de premier, pentru că în acest fel afecteaza grav imaginea Romaniei.

Țara este mai importantă decât un partid. Pentru Ponta însă, PSD este mai important decât țara. Ponta se retrage din fruntea PSD, pentru că este anchetat penal și asta afectează imaginea PSD. Ponta, dă-ți demisia din fruntea Guvernului, pentru că anchetarea penală a prim-ministrului afectează, în primul rând, imaginea țării și a românilor! România este importantă, și nu PSD. Dar pentru Ponta, a contat numai “grupul infracțional organizat”, și nu a contat niciodată țara”, a spus Monica Macovei, potrivit unui comunicat de presă.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.