Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei, sfaturi în comunicare pentru Iohannis şi Ponta

E bine ca politicienii să comunice pe reţelele sociale, dar trebuie s-o facă şi în alt mod, pentru că pe Facebook nu răspunzi la întrebări spune  europarlamentarul Monica Macovei, care comentează ieşirile repetate în mediul online ale preşedintelui Klaus Iohannis, purtătorului său de cuvânt şi premierului Victor Ponta.

"Eu sunt pentru social media şi am practicat-o. Însă la nivelul acestor funcţii, ei (înalţii demnitari-n.r.) trebuie să comunice şi altfel, pentru că nu toată lumea este conectată la Internet, pentru că nu toţi românii sunt pe Facebook şi aşa mai departe. Deci asta este în plus, în plus, această comunicare online", a declarat, la RFI, Monica Macovei.

În opinia fostului candidat independent la Preşedinţie, "ei trebuie să comunice de la tribuna prezidenţială sau de la tribuna primului-ministru. De acolo trebuie să comunice către toată ţara, cu faţă, cu voce şi să fie auziţi şi să răspundă la întrebări, să facă conferinţe de presă, pentru că atunci când scrii pe Facebook, scrii tu ce vrei, nu răspunzi la întrebări".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.