Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei, umilită la B1 TV:A fost întreruptă cu o promovare electorală cu Udrea când vorbea despre ea

Monica Macovei a fost invitată la B1 TV, dar a fost umilită în direct. Chiar în momentul în care Macovei a început să facă acuzații dure despre Elena Udrea și despre PMP, realizatorul și producătorul emisiunii Evenimentul zilei a decis să difuzeze o întâlnire electorală la care participa Udrea.

VEZI precizările B1TV

”O întreb pe Elena Udrea de unde are banii de campanie? Eu șitu că Marin Anton, când a ajuns la PMP, a zis că dacă nu vă place de mine, îmi iau sacoșa și plec. Și, nu cred că era o sacoșă plină cu mere.”, spunea Macovei în momentul în care a fost întreruptă, deși ajunsese de doar 5 minute în emisiune.

După aproape un sfert de oră în care B1 Tv a transmis un discurs electoral al Elenei Udrea, Monica Macovei le-a bătut obrazul jurnaliștilor de acolo. ”Jumătate de oră am stat să ne uităm la doamna Udrea. Îmi exprim surprinderea pentru decizia dumneavoastră. Dacă o vreți, invitați-o în direct.”, a ripostat ea. ”Nu avem ce să facem, e reclamă electorală!”, s-au apărat cei de la B1 TV. ”Chiar așa, când vorbeam eu?”, a continuat fostul ministru al Justiției.

Umilința a fost deplină abia la finalul emisiunii. În timp ce vorbea, Macovei a fost scoasă din emisie fără să-și termine propoziția.

Citește și: Elena Udrea pornește războiul cu CTP: Sunt surprinsă de cât de...

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.