Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mădălina Dobrovolschi, atac la adresa lui Marcel Ciolacu: Acest Tom și Jerry al politicii românești

dobrovolschi

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi îl critică dur pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, asta după ce acesta a spus faptul că președintele Klaus Iohannis nu se poate ridica la greutatea momentului pe care îl traversăm. Dobrovolschi îi amintește lui Ciolacu faptul că PSD a fost la guvernare mulți ani, iar problemele din sistemul sanitar li se datorează în bună măsură.

Citește și: Raed Arafat vine cu cifre ÎNFIORĂTOARE și face un anunț de ULTIMĂ ORĂ: 'La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID'

Ciolacu, acest Tom și Jerry, doi în unul, al politicii românești a grăit din nou! De această dată, de la înălțimea statutului de băiat care îi ținea știuca lui Dragnea și partener de vânătoare și poze al lui Omar Hayssam, Ciolacu îl atacă năprasnic pe președintele României. “Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm. Un preşedinte de ţară ar fi dat românilor un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control.”- spune Ciolacu, pe care mi-l și imaginez repetând acest text în oglindă, cu un aer prezidențial. Desigur, se vede cu ochiul liber că singurii care pot liniști poporul sunt cei de la pesede...ei au liniștit poporul de vreo 30 de ani, de nu s-a văzut. Ei au ținut lucrurile sub control și au dat mereu încredere.

Președintele pesede merge mai departe cu analiza (?!) și vorbește despre “haosul sanitar care a cuprins deja Capitala și Clujul.” Aici se simte nițel regret, că nefiind la guvernare nu e totuși haosul ală perfect, pesedist, cum numai ei știu să facă, dacă ne amintim o declarație mai veche tot marca Ciolacu- “ Un haos mai mare decât este acum nu putea fi creat nici măcar de PSD.“

Acum, lăsând la o parte temele pentru acasă pe care le are de făcut Ciolacu, pentru a intra în pielea unui providențial, intelectual lider de stânga, așa cum se străduiesc să îl școlească strategii de la partid, totuși cum rămâne cu haosul sanitar domnilor care ați avut guvernarea zeci de ani, după revoluție??? Miniștrii voștri s-au ocupat de sănătate 30 de ani!!! Nu vă e rușine să vorbiți acum ca și cum ați apărut zilele astea în România, născuți din spuma mării? Nu voi ați subfinanțat sistemul? Nu voi v-ați bătut joc de el, alungând medicii din țară? Nu voi ați făcut spitale doar pe hârtie cu care să vă lăudați doar prin campanii ca să mai prostiți lumea încă o dată și încă o dată??? Al cui ministru era Sorina Pintea, mai ieri săltată cu cătușe pentru contracte dubioase? Tare v-ați dori un popor fără memorie!”, scrie Mădălina Dobrovolschi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.