Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău), replică IRONICĂ la acuzațiile lui Dragoș Pătraru

Dragoș Pătraru a plecat de la TVR, dar ultima sa emisiune a stârnit polemici. Acesta spus că președintele Klaus Iohannis nu a dorit să dea interviuri la TVR decât după ce i-a fost angajată o favorită în Televiziunea Națională.

Citește și: Pătraru pleacă din TVR făcând acuzații grave: Iohannis a dat interviuri la TVR doar după ce...

Vizată de acuzațiile lui Dragoș Pătraru este Mădălina Dobrovolschi (Pușcalău), cea care a moderat ultima dezbatere prezidențială între Klaus Iohannis și Victor Ponta, la B1 Tv. Într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO, Mădălina Dobrovolschi îi explică lui Dragoș Pătraru că Iohannis a acordat interviuri TVR și înainte de sosirea sa.

”Sper ca Dragos Patraru sa isi intareasca echipa de la Starea Natiei cu un documentarist bun. Lipsa acestuia e singura explicatie posibila pentru eroarea pe care o comite atunci cand spune ca presedintele Romaniei a venit la TVR doar dupa ce am inceput eu emisiunile aici. Probabil ca Dragos nu a avut timp sa urmareasca si nici nu i-a amintit nimeni de interviurile acordate de presedintele Romaniei televiziunii publice, inainte sa vin eu, jurnalistei Ramona Avramescu. Astazi i-am trimis lui Dragos un link de pe google cu inregistrarea unui astfel de interviu si acum astept o reactie publica de la el, cand timpul ii permite, desigur.
In alta ordine de idei ii urez succes lui Dragos in noul lui proiect si emisiuni cat mai bine si corect informate!
De asemenea ma bucur ca presedintele Romaniei a ales TVR pentru interviuri si sper ca intr-un viitor interviu sa il am invitat si pe premier. Scopul meu a fost si este sa aduc in fata publicului meu cei mai importanti oameni ai momentului, lideri ai tuturor partidelor si ma bucur de fiecare data cand reusesc sa fac asta. Si cum de-a lungul timpului in emisiunile mele au venit toti liderii politici ai ultimilor ani, se pare ca am statutul de "preferata" ca sa parafrazez mica glumita a lui Dragos Patraru”, a declarat Mădălina Pușcalău-Dobrovolschi, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.