Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Madison Keys s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati, după ce a învins-o pe Iga Swiatek

www.clutchmagonline.com
Madison Keys

Pentru prima dată din șase confruntări, americanca Madison Keys a obținut victoria în fața unui număr 1 mondial în exercițiu, impunându-se joi seara în două seturi în fața lui Iga Swiatek la Western & Southern Open, de la Cincinnati.

Fosta campioană a competiției a eliminat-o joi pe Iga Swiatek, cap de serie numărul 1, în turul al treilea al turneului, în două seturi, 6-3, 6-4, după o oră și 26 de minute de joc, calificându-se pentru a treia oară în carieră în sferturile de finală la Cincinnati, conform Mediafax.

Keys a intrat în meci cu un 0-5 în cariera sa împotriva liderelor mondiale, fără să fi câștigat vreun set. De asemenea, ea era la 0-2 împotriva lui Swiatek, inclusiv o înfrângere cu 6-1, 6-0, în sferturile de finală ale BNP Paribas Open, care a durat mai puțin de o oră.

Keys a câștigat 10 game-uri la rând la mijlocul meciului, din momentul în care Swiatek conducea cu 3-2 în primul set, ducând scorul la 6-3, 5-0.

A fost momentul în care Swiatek a salvat o minge de meci și a câștigat apoi 11 din următoarele 12 puncte pentru reveni la 6-3, 5-3. Principala favorită a salvat încă o minge de meci în game-ul al nouălea și a reușit să facă din nou break-ul pentru 5-4, având apoi serviciul, cu care ar fi putut egala situația.

Keys a ridicat nivelul de joc și a obținut al cincelea break, valorificând a patra minge de meci, pentru a o elimina pe principala favorită a competiției.

Swiatek suferă a doua înfrângere consecutivă în turul al treilea, după ce săptămâna trecută a fost învinsă de brazilianca Beatriz Haddad Maia la Toronto. Swiatek are acum doar 4-4 de când seria sa de 37 de victorii s-a încheiat în fața lui Alizé Cornet la Wimbledon.

În turul următor, Keys o va întâlni pe Elena Rybakina, care a trecut cu 6-2, 6-4 de Alison Riske-Amritraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.