Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Madonna, anchetată de Secret Service după ce a declarat că vrea să arunce în aer Casa Albă/ VIDEO

dailymail.co.uk
Madonna

Peste două milioane de oameni au luat parte la manifestațiile anti-Trump organizate în mai multe orașe din Statele Unite, potrivit DailyMail.

La Washington, Madonna le-a spus femeilor aflate la protest că s-a gândit mult să arunce în aer Casa Albă, dar e conștientă că asta nu va schimba faptul că Donald Trump este acum noul președinte. După discursul cântăreței, Serviciul Secret a transmis că va începe o investigație.

Cu căciuli sau pălării roz pe cap, peste două milioane de persoane, majoritatea femei, au participat sâmbătă, în Statele Unite, la „Marșurile femeilor”, organizat pentru apărarea drepurilor civile și împotriva președintelui republican Donald Trump, potrivit AFP.

La Marșul Femeilor de la Washington mai multe vedete au ținut discursuri anti-Trump.

Actrița Amy Schumer a fost cea care a prezentat-o pe Madonna la protestul femeilor de la Washington.

„Bine ați venit la revoluția dragostei, la rebeliune, la refuzul nostru de a accepta această nouă epocă a tiraniei. Nu suntem doar noi femeile în pericol, ci toți cei marginalizați”, a spus Madonna.

Cântăreața a continuat îndemnând mulțimea să nu renunțe la luptă, să fie uniți.

„Binele nu a câștigat alegerile, dar binele va învinge în final. Suntem departe de final, cu acest marș începe povestea noastră. Revoluția începe aici, cu lupta pentru dreptul de a fi liber, de a fi egali. Să mărșăluim împreună în întuneric și să le arătăm că nu ne e frică, că nu suntem singuri, că nu renunțăm, că este o putere în unitatea noastră”, a transmis ea femeilor aflate la protest.

Madonna a continuat cu unul dintre cele mai dure discursuri la adresa noii conduceri de al Casa Albă.

„Detractorilor care cred că acest marș nu va duce la nimic: Fuck you!”, a strigat ea. „Este începutul unei schimbări care se cere, care cere sacrificii, care ne va îndemna să facem alegeri diferite”, și le-a strigat celor prezenți: „Sunteți pregătiți?”. „Da, suntem pregătiți”, au răspuns mulțimile.

„Sunt furioasă. M-am gândit să arunc în aer Casa Albă”, a adăugat cântăreața. „Dar știu că asta nu va schimba nimic. Nu putem cădea pradă disperării. Trebuie să ne iubim unul pe altul, altfel murim. Aleg dragostea. Sunteți de acord cu mine?”, și le-a cerut manifestanților să strige: „Alegem dragostea!”.

Madonna a cântat în final piesa „Express Yourself”, dar și o alta dedicată noii guvernări de la Casa Albă - „I'm Not Sorry”.

Ca urmare a discursului dur al cântăreței, Secret Service a transmis că o va cerceta pe Madonna, potrivit DailyMail.

O jumătate de milion de oameni a participat la protestele de sâmbătă din Statele Unite, potrivit CNN. Alte 600 de manifestații anti-Trump au avut loc peste tot în lume, cu un milion de participanți în total, anunță DailyMail.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.