Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE a emis o atenționare de călătorie pentru români în Hawaii

BBC
Hawaii 2

Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o atenționare de călătorie în Hawaii. Documentul conține informații actualizate despre uraganul Dora și despre incendiile care au făcut ravagii în statul american.

Ministerul Afacerilor Externe informează „cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Hawaii că, în contextul incendiilor înregistrate în zonă, autoritățile americane publică online informații actualizate privind situația de la fața locului, operațiunile de evacuare a populației și de asistență acordată persoanelor afectate”.

„Persoanele afectate și rudele acestora pot consulta următoarele link-uri: https://mauihla.org/resources/EMERGENCY-SUPPORT-FOR-DORA-AUGUST-9TH și https://www.mauicounty.gov/CivicAlerts.aspx?AID=12684 pentru a verifica anunțurile de ultimă oră și instrucţiunile autorităților americane, adresele noilor adăposturi amenajate și modalitățile de înregistrare pentru procedurile de evacuare și de identificare a rudelor dispărute”, a anunțat MAE.

Cetățenii români pot solicita informații și asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Washington, a precizat MAE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.