Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE a făcut anunțul - Meleşcanu, alături de premierul Dăncilă în vizita din Israel

teodor melescanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, va face parte din delegaţia condusă de premierul Viorica Dăncilă, care efectuează o vizită oficială în Israel, în perioada 25-26 aprilie, la invitaţia omologului său israelian, Benjamin Netanyahu.

“Participarea ministrului afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, în delegaţia condusă de prim-ministrul Viorica Dăncilă, care efectuează o vizită oficială în Statul Israel”, se arată într-un anunţ postat pe site-ul MAE. Prim-ministrul Viorica Dăncilă va efectua o vizită oficială în Statul Israel, la invitaţia omologului său israelian, Benjamin Netanyahu, unde va avea întâlniri şi cu preşedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, precum şi cu liderul opoziţiei din Knesset, Isaac Herzog.

ULTIMA ORĂ - Cristian Boureanu, audiat de procurorii DNA

”Agenda vizitei include întrevederi cu omologul israelian, Benjamin Netanyahu, preşedintele Statului Israel, Reuven Rivlin, şi cu liderul opoziţiei din Knesset, Isaac Herzog. De asemenea, premierul Viorica Dăncilă va avea o întrevedere cu Theophilos al III-lea, patriarhul grec-ortodox al Ierusalimului. Vizita prim-ministrului României în Statul Israel se înscrie în seria de contacte politico-diplomatice destinate marcării aniversărilor care fac din 2018 un an de referinţă pentru relaţia bilaterală, respectiv 70 de ani de la crearea Statului Israel, 70 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte şi 100 de ani de la crearea statului român modern”, se arată într-un comunicat de presă.

Această vizită vine în contextul în care Guvernul a adoptat un memorandum prin care se decide începerea procedurilor pentru mutarea efectivă a ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.