Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE a reuşit repatrierea din Siria a şase români şi a unui cetăţean sirian, membru al familiei

MAE

Ministerul Afacerilor Interne (MAE) a transmis, marţi, că a adus în ţară şase cetăţeni români şi un cetăţean sirian, membru al familiei, aflaţi în Siria, iar costurile operaţiunii au fost suportate integral de statul român. Un grup format din şase cetăţeni români şi un cetăţean sirian, membru al familiei, au fost aduşi în România pe 21 ianuarie, după ce au reuşit să părăsească Siria prin Liban, de unde au fost preluaţi de un avion care i-a adus la Bucureşti, anunţă MAE printr-un comunicat de presă.

Pentru aducerea celor şapte oameni în ţară, Ministerul de Externe a colaborat cu Ambasada României la Damasc şi cu Ambasada României la Beirut, costurile întregii operaţiuni fiind suportate de statul român. În acelaşi comunicat de presă se arată că, din 2011, de la debutul operaţiunilor de evacuare din Siria, 747 de cetăţeni români şi membri de familie ai acestora au fost aduşi cu succes în România.

De asemenea, pentru evitarea situaţiilor de criză, Ministerul de Externe recomandă instalarea gratuită a aplicaţiei "Călătoreşte în siguranţă", disponibilă în "App Store" şi "Google Play", conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.