Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE anunță că românul reţinut de autorităţile de la Koln a fost eliberat: El a produs un accident rutier sub influenţa stupefiantelor

MAE

Cetăţeanul român ce a produs vineri un accident rutier în Koln a fost eliberat din custodia autorităţilor germane, acestea concluzionând că şoferul se afla sub influenţa stupefiantelor, informează Ministerul Afacerilor Externe, la solicitarea AGERPRES.

"Conform datelor obţinute până la acest moment, persoana în cauză este cetăţean român, iar incidentul a fost catalogat ca accident rutier produs pe fondul consumului de stupefiante", arată sursa citată.

Potrivit MAE, cetăţeanul român a fost reţinut, audiat şi, ulterior, eliberat de către autorităţile germane.

Totodată, Ministerul român de Externe precizează că "oficiul consular nu a fost notificat cu privire la acest incident de către autorităţile locale, deoarece cetăţeanul român a solicitat în mod expres ca oficiul consular şi familia să nu fie notificate cu privire la reţinere".

"Consulatul General al României la Bonn menţine cazul în atenţie şi păstrează legătura cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor legale", menţionează MAE.

Presa germană a relatat că Domul din Koln a fost închis vineri în urma unui accident rutier provocat de un român, existând în prima fază suspiciunea unui atentat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.