Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE: Atenționare de călătorie în Ungaria

mae

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria că Inspectoratul de Meteorologie local a informat că se menține avertizarea de cod roșu de caniculă pentru perioada următoare, respectiv până la data de 16 august 2015, pe aproape întreg teritoriul Ungariei.

Temperaturile medii ale zilelor vor depăși 29 de grade C, maximele situându-se la valori cuprinse între 35 — 37 grade Celsius. După data de 16 august 2015 sunt posibile temperaturi maxime de 32 — 36 grade Celsius, iar pe alocuri se vor semnala ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice și vânt.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români consultarea paginilor de Internet http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/1/0/HU-Ungaria.html & www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația 'Călătorește în siguranță' (ce poate fi descărcată gratuit din 'App Store' și 'Google Play'), care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.