Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, atenționare de călătorie pentru românii care vor să meargă în Ucraina

MAE

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Odessa, Ucraina, că de joi până duminică vor avea loc demonstraţii de stradă neautorizate în faţa primăriei oraşului şi în zona adiacentă. 

În această situaţie, MAE recomandă evitarea locurilor publice în care au loc astfel de demonstraţii sau a zonelor în care se află grupuri mari de persoane. 

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Secţiei Consulare a Ambasadei României la Kiev: +380445009930, +380445009932, +380445009934, +380445009935 şi al Consulatului general al României la Odessa +380487221017. Apelurile vor fi redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. 

MAE precizează că cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi numărul de telefon de permanenţă al Secţiei Consulare a Ambasadei României la Kiev: +380936252717, precum şi cel al CG Odessa: +380955412788. 

Informaţii actualizate se regăsesc pe paginile de internet http://kiev.mae.ro, http://odessa.mae.ro, www.mae.ro. Românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă" (disponibilă gratuit în 'App Store' şi 'Google Play'), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare 'Un SMS îţi poate salva viaţa!'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.