Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE: Atenţionare de călătorie pentru Thailanda

mae

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) recomanda românilor aflati în Thailanda sa evite zonele aglomerate, cu precadere pe cele din Bangkok, avertizând asupra riscurilor la adresa securitatii personale în contextul în care pe 1 februarie au avut loc doua explozii în orasul amintit.

'La 1 februarie 2015, ora 20,00 locala, au avut loc doua explozii lânga un centru comercial din centrul capitalei Bangkok, în urma carora o persoana a fost ranita. Pentru a evita riscurile asupra securitatii personale, Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor români care viziteaza Thailanda sa evite zonele aglomerate, mai ales din capitala acestui stat', se arata într-un comunicat de presa remis AGERPRES de catre MAE.

Institutia recomanda cetatenilor români care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Thailandei sa se informeze, în prealabil, în legatura cu situatia de securitate din aceasta tara si sa consulte pagina de internet www.mae.ro pentru informatii actualizate.

De asemenea, MAE aminteste ca românii au la dispozitie aplicatia pentru mobil si tableta 'Calatoreste în siguranta', pentru informatii actualizate despre situatia din fiecare stat al lumii, dar si serviciul de alerta prin SMS, aferent campaniei de informare 'Un SMS îti poate salva viata!'.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.