Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE, avertisment pentru românii din Grecia: COD ROȘU de furtuni în altă stațiune turistică

mae

Ministerul Afacerilor Externe informează românii care se află sau doresc să călătorească în Grecia că Serviciul de Meteorologie a emis cod roșu de vreme nefavorabilă pentru zona Salonic, până pe data de 12 iulie 2019.

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să călătorească în Grecia că Serviciul de Meteorologie a emis cod roșu de vreme nefavorabilă pentru zona Salonic, începând cu noaptea de 10 iulie 2019 până pe data de 12 iulie 2019, respectiv furtuni puternice și ploi torențiale", arată MAE, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Reacția MAE după URGIA din Halkidiki - Care este numărul total al victimelor până la această oră

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106728879 și +302106744544, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCR) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație cu caracter de urgență, au la dispoziție și telefonul de permanență al Ambasadei României în Republica Elenă +306978996222 și cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.

O femeie și un băiat de opt ani, ambii de naționalitate română, au decedat în urma prăbușirii acoperișului unui restaurant din localitatea Nea Plagia, informează agenția de știri Reuters. Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.