Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAE rus a numit drept o dezinformare informaţia apărută în Republica Moldova privind ancheta presupusului spionaj al Ambasadei Rusiei

Ria Novosti
Maria Zaharova

Informaţiile publicate în Republica Moldova privind anchetarea presupuselor activități de spionaj ale Ambasadei Rusiei reprezintă o dezinformare, se precizează într-un comentariu al purtătorului de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova, referitor la informaţia publicată de biroul moldovenesc al "Radio Europa Liberă" despre "ancheta" privind presupusele "activități de spionaj" ale reprezentanţei diplomatice ruse.

"Preţul unor astfel de "investigații de spionaj" este binecunoscut. Aceasta este o dezinformare, un set de acuzații nefondate și se disting prin înlocuirea conceptelor și manipularea deliberată a faptelor" - a subliniat ea.

Potrivit afirmaţiilor Mariei Zaharova, Rusia speră că autoritățile din Republica Moldova nu vor lua decizii pripite în privința părții ruse pe baza unor informaţii false.

"Ne amintim foarte bine ce a urmat după informaţia, apărută în luna iulie, privind o "anchetă" similară legată de antenele de televiziune de pe acoperișul misiunii noastre diplomatice în Republica Moldova" - a spus diplomatul.

"Sperăm că de data aceasta oficialul Chișinăul va avea înțelepciunea să nu ia decizii pripite bazate pe astfel de informații false" - a continuat Zaharova.

Scopul real al unor astfel de informaţii, a subliniat reprezentantul MAE rus, este "pregătirea terenului pentru noi acțiuni neprietenoase față de Federația Rusă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.