Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Mafia prăjiturilor' | Percheziții pe Valea Prahovei, dar în București și Ploiești (VIDEO)

Captură video
perchezitii

Poliţiştii prahoveni efectuează, marţi dimineaţă, zece percheziţii la domiciliile unor persoane, respectiv la sediile sociale şi punctele de lucru ale unor persoane juridice, din municipiul Ploieşti şi oraşul Buşteni, precum şi din municipiul Bucureşti într-un dosar de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi complicitate la aceste infracţiuni.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2022 - prezent, reprezentantul unei societăţi comerciale, cu sediul în municipiul Ploieşti, ar fi indus în eroare o persoană fizică, în urma încheierii unui contract de închiriere pentru un imobil, menţinând în eroare persoana în cauză prin prezentarea unor pretinse documente de plată întocmite în fals", se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

De asemenea, acuzaţiile sunt legate şi de fabricarea şi vânzarea de prăjituri fără autorizaţie.

"Totodată, din probatoriul administrat a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2022 -prezent, persoana cercetată, împreună cu o altă persoană, administrator în drept al unei alte persoane juridice, ar fi fabricat, ambalat şi comercializat prăjituri şi produse proaspete de cofetărie în incinta imobilului închiriat, spaţiu care nu ar fi deţinut autorizaţie sanitar veterinară. Ulterior, în baza unor înscrisuri falsificate, produsele ar fi fost comercializate unor clienţi, în municipiile Ploieşti şi Bucureşti", precizează sursa citată.

De asemenea, persoana vătămată ar fi fost indusă în eroare şi în ceea ce priveşte preluarea de către persoana cercetată a contractelor de utilităţi, pentru spaţiul închiriat.

Prejudiciul cauzat este în cuantum de 237.000 de lei.

Patru persoane vor fi duse la audieri.

Activitatea beneficiază de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile "Matei Basarab" Ploieşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.