Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Capii mafiei țigărilor din Arad, lăsați LIBERI de judecători: Magistrații au amânat pentru luni luarea unei decizii în cazul lor

Radu Pop
istockphoto.com
justiție decizie tribunal

Cosmin Mladin și Dani Copil, capii mafiei țigărilor, din Arad, care s-au predat vineri la instanță, sunt practic liberi după ce judecătorii au amânat până luni o decizie în ceea ce îi privește. Cei doi sunt acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă cu țigări și spălare de bani.

Procurorii ceruseră arestarea preventivă pentru cei doi, Tribunalul București hotărând ca 11 dintre persoane să fie puse sub măsura controlului judiciar în dosarul de contrabandă cu țigări de la Arad.

Ei au fost non stop monitorizați de Poliția Română, în ultimele săptămâni. La dosar sunt probe concludente în ceea ce îi privește, însă magistrații nu au fost convinși și au amânat pentru luni luarea unei decizii în cazul lor. Practic, cei doi pot părăsi țara în orice moment, neavând nici o măsură restrictivă la acest moment.

Cosmin Mladin și Daniel Copil au dispărut în ziua perchezițiilor, cu două ore înainte ca polițiștii să le bată la ușă.

Cosmin Mladin este cel care coordona rețeaua de contrabandă de țigări de la Arad, interceptat de DIICOT când recunoștea valoarea uriașă a unui transport ilegal de țigări în Marea Britanie de aproape 400.000 de lire sterline.

DIICOT ceruse arestarea celor doi în lipsă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.