Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mafiotul dat de gol de pasiunea pentru fotbal: a riscat totul pentru echipa Napoli (FOTO)

camorra

Un italian fugar care se sustrage de 11 ani unei condamnări penale a fost în cele din urmă arestat în Grecia, unde a fost reperat în timp ce sărbătorea o victorie istorică a echipei sale preferate de fotbal, a anunţat sâmbătă poliţia italiană, potrivit AFP, informează Agerpres.

Italianul Vincenzo La Porta, în vârstă de 60 de ani, se afla pe lista persoanelor cele mai căutate în Italia şi este considerat ca având legături strânse cu Camorra, organizaţia mafiotă napoletană, afirmă poliţia italiană într-un comunicat. El fusese condamnat în lipsă la 14 ani de închisoare pentru rolul jucat într-un grup infracţional specializat în fraudă şi evaziune fiscală. Poliţiştii din Napoli afirmă că nu au abandonat niciodată căutările pentru a-l aresta şi l-au aşteptat să facă un pas greşit. "Şi l-au găsit, pe insula grecească Corfu. Ceea ce l-a trădat, pasiunea sa pentru fotbal şi Napoli", mai precizează poliţia.

După 33 de ani de aşteptare, echipa de fotbal Napoli a câştigat în luna mai primul ei titlu de campioană a Italiei după epoca Diego Maradona.

La Porta nu s-a putut abţine să sărbătorească această victorie, explică mai departe poliţia, care l-a recunoscut într-o fotografie făcută în faţa unui restaurant, unde el flutura o eşarfă în culorile alb-albastru ale echipei sale preferate.

Deşi purta o şapcă de baseball, anchetatorii şi-au dat seama că el este, şi cu ajutorul colegilor greci au început să-l caute. În final, vineri, în timp ce se afla pe scooter, La Porta a fost oprit şi arestat de poliţia greacă.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.