Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magazin de lux al unui brand newyorkez, spart la Paris: persoane necunoscute au sustras ceasuri în valoare de 600.000 de euro

Agerpres.ro
ceas ceasuri de lux

Un magazin de lux al unui brand newyorkez a fost spart, duminică, la Paris, iar persoane necunoscute au sustras ceasuri în valoare de 600.000 de euro. Suspecţii, care aveau feţele acoperite, au fugit apoi cu o motocicletă. Paznicul a fost imobilizat, fiind folosite gaze lacrimogene şi un ciocan, transmite Le Figaro, informează News.ro.

Un magazin de lux aparţinând lanţului newyorkez Kith a fost jefuit, duminică, a aflat Le Figaro, confirmând o informaţie din Le Parisien.

Magazinul se află pe strada Pierre Charron nr. 49, în arondismentul 8 din Paris, în apropiere de bulevardul Champs-Élysées.

Potrivit Parchetului din Paris, au fost furate mai multe ceasuri de lux. Brigada de represiune a banditismului a fost informată despre aceste fapte şi lucrează la identificarea suspecţilor.

Potrivit unei surse din cadrul poliţiei, hoţii, al căror număr nu este sigur, au intrat în magazin cu feţele ascunse în spatele unor căşti.

Ei au folosit apoi gaze lacrimogene şi un ciocan pentru a-l imobiliza pe agentul de securitate şi a fura produsele de lux. Apoi au fugit cu o motocicletă Yamaha.

Din primele informaţii, jaful ar fi fost comis foarte rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.