Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magazinul IKEA din Budapesta a fost EVACUAT: Poliția a arestat un bărbat, o mașină e în flăcări

ikea

Poliţia din Budapesta a arestat un bărbat suedez dat în urmărire pentru infracţiuni economice. Arestarea a avut loc în parcarea subterană a unui magazin Ikea dintr-o suburbie a capitalei ungare şi, imediat după aceea, magazinul a trebuit evacuat pentru că poliţiştii au observat o maşină în flăcări în incinta parcării, relatează vineri MTI.

Cartierul general al poliţiei din Budapesta precizează că suedezul în vârstă de 32 de ani a fost arestat miercuri după-amiaza în baza unui mandat de arestare european emis de autorităţile din ţara sa şi urmează să fie extrădat. Imediat după reţinerea sa, poliţiştii au văzut că dintr-o maşină parcată în subteran ies flăcări şi au intervenit pentru a stinge focul cu ajutorul personalului de securitate, nu înainte de a ordona evacuarea magazinului, notează agerpres.ro.

Informaţia privind acest incident a fost publicată vineri, când tot un magazin Ikea, dar aflat în localitatea Zaventem, din apropierea capitalei belgiene, a fost evacuat în urma semnalării unui pachet suspect în parcare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.