Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magda Catone șochează, celebra actriță vrea să se călugărească: Mi se pare un lucru bun!

www.tnb.ro
Magda Catone

Celebra actriță Magda Catone vrea să se călugărească. Aceasta spune că experiențele de viață au apropiat-o enorm de mult de Dumnezeu și că din acest motiv s-a înscris la Facultatea de Teologie. Însă se pare că studiul doctrinei creștine nu mai e de ajuns pentru celebra actriță.

Fosta soție a lui Șerban Ionescu vrea să se călgărească.

„Nu este doar o apucătură faptul că m-am apucat de Teologie, este o preocupare sănătoasă, zic eu. Mai ales că vine și cu vârsta, dar îți recomand să te apleci și tu asupra unui subiect de felul ăsta, pentru că vei afla multe lucruri care o să te uimească și o să te și bucure.

Da, m-am gândit să mă retrag la mănăstire, să mă călugăresc, mi se pare un lucru foarte bun, recomand și altora. Nu e exclus peste câțiva ani să mă găsești acolo, să vii să-mi iei un interviu, cred că o să-ți fie mai greu. Adică e un protocol care nu o să îți permită așa ușor cum o facem aici.

Sunt mulți care s-au călugărit, dar ăsta nu este un titlu de glorie. Nici nu prea se vorbește despre asta, cu cât ești mai smerit și mai aproape de faptele astea, nu le pomenești. Dar e bine să le mărturisești și eu asta fac.

Îți recomand să citești mai multe despre viața Părintelui Valerian, care s-a ocupat pentru noi, cei care facem spectacole, să avem într-o mănăstire, ce poartă acest nume al Sfântului Mucenic Filimon, ocrotitorul făcătorilor de spectacole, să ne găsim și noi un ocrotitor căruia să ne rugăm„, a declarat Magda Catone pentru Cancan.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.