Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magda Linette va fi adversara Soranei Cîrstea pentru calificarea în finala turneului de la Strasbourg

dbonline.ro
Sorana Cîrstea

Jucătoarea poloneză de tenis Magda Linette (48 WTA, favorită nr. 8) va fi adversara Soranei Cîrstea în semifinale turneului WTA de la Strasbourg, dotat cu premii totale de 189.708 euro.

Joi, în sferturi, Linette a trecut în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, de kazaha Iulia Putinţeva (43 WTA), a patra favorită. Poloneza s-a impus după o oră şi 15 minute.

Aşa cum se ştie, jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang, cu 6-2, 6-1, joi, în optimile de finală dar s-a calificat direct în semifinale.

Cîrstea (31 ani, 61 WTA) a beneficiat de faptul că jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, cea care trebuia să-i fie adversară în sferturi, s-a retras din competiţie, dar după ce a învins-o în optimi pe belgianca Maryna Zanevska (6-1, 6-4).

Cîrstea are 2-1 în meciurile directe cu Linette (29 ani), pe care a învins-o în 2014, în primul tur la Tianjin, cu 6-4, 6-2, şi în 2019 în primul tur la Shenzhen, cu 6-3, 6-3. Poloneza a câştigat primul duel, în 2011, în primul tur la Poitiers, cu 4-6, 6-3, 6-2.

Joi seară, tot în sferturi, rusoaica Ekaterina Alexandrova (33 WTA, a treia favorită) a fost eliminată cu 7-6 (7/4), 6-1 cehoaica Barbora Krejcikova (38 WTA), a cincea favorită.

Krejcikova s-a impus după o oră şi 41 de minute, într-un meci în care amble jucătoare au avut câte patru aşi, Alexandrova făcând cinci duble greşeli, cehoaica doar trei.

Cehoaica o va întâlni în penultimul act pe germanca Jule Niemeier (216 WTA) care a învins-o pe olandeza Arantxa Rus (84 WTA) cu 6-4, 6-1. Niemeier a mai câştigat un meci joi, în optimi, în faţa americancei Shelby Rogers, cu 6-4, 7-6 (6).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.