Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magistrații au cerut redeschiderea dosarului firmei PRIVABENZ a familiei primarului din Sinaia, Vlad Oprea

judecator justitie

Magistrații cer procurorilor să compleze dosarul în care este vizată firma familiei primarului din Sinaia, Vlad Oprea. Cazul fusese închis în decembrie la propunerea prim-procurorului Parchetului Sinaia, Daniel Ghiță, cel care la două zile după acest moment primea repartizare pentru o locuință de serviciu în stațiune, scrie libertatea.ro, potrivit mediasud.ro.

Judecătoria Sinaia a decis la sfârștiul săptămânii trecute redeschiderea dosarului în care firma familiei primarului orașului Sinaia, Vlad Oprea, era acuzată de mai multe infracțiuni.

Citește și: Tătaru: ‘Vom avea două săptămâni dificile. Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri’

Prim-procurorul Parchetului Sinaia, Daniel Ghiță, a confirmat pe 17 decembrie 2019 propunerea unui procuror de închidere a unui dosar în care firma PRIVABENZ era acuzată de furt calificat, tulburare de posesie, violarea sediului profesional și a secretului corespondenței după ce a sechestrat actele unei firme chiriașe. În firma acuzată erau acționari edilul stațiunii, sora și mama acestuia, iar director era cumnatul primarului, Remus David.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.