Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Magnatul Ion Ţiriac a încasat-o grav de tot: A fost ÎNŞELAT

www.romania-insider.com
ion tiriac

Miliardarul Ion Ţiriac a încasat-o rău de tot. Asta nu a mai păţit până acum. Fostul mare jucător de tenis a fost înşelat de iubită. După momentele frumoase petrecute de Laurette Atindehou și Ion Țiriac la malul mării, în relația dintre cei doi au început să apară probleme, după ce s-a aflat că mulatra a cerut vizite intime la puşcăria din Giurgiu. Acolo se afla afaceristul Ciprian Nistor, presupusul ei iubit.

Citeşte şi: Zi de doliu naţional în România: Programul complet al funerariilor regale

Cu doar două săptămâni înainte ca Laurette să meargă la plajă cu Ion Ţiriac, mulatra dădea cu subsemnatul la un cabinet notarial, declarând că are o „relaţie de concubinaj stabilă din anul 2014 cu Nistor Ciprian”, aflat, în prezent, într-o celulă a Penitenciarului Giurgiu. Surse din anturajul lui Laurette susțin că aceasta e convinsă că s-a aflat de acest act notarial prin „bunăvoinţa” bărbatului aflat în puşcărie, care nu vrea decât să se răzbune.

CIteşte şi: Noi dezvăluiri despre Regina Ana şi Regele Mihai: Ce devoalează un Arhiepiscop

„Ea nu vrea să se mai mărite, iar Ciprian nu a înţeles asta. A tot cerut-o de nevastă şi înainte ca el să ajungă la puşcărie, însă ea i-a tot spus că mai mult decât prieteni nu vor fi”, a declarat pentru click.ro o sursă din anturajul lui Laurette. „Laurette spunea că nu ştie ce a fost în capul ei când a acceptat să îl ajute pe omul acela şi a făcut cererea pentru a avea dreptul la aceste vizite intime. Ea a aflat că şi alte fete au depus astfel de cereri. O fată Alexandra şi o alta Mihaela. S-a jurat că nu ar fi mers niciodată la camera intimă”, a mai spus aceeaşi sursă. „Nu mă interesează ce a făcut el. Am alte lucruri mai importante de făcut acum. Un bărbat adevărat nu va da într-o femeie!”, a precizat Laurette, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.