Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MAI a dat start la angajări

click.ro
politisti

Sute de persoane stau la coadă pentru a putea ocupa unul din cele 200 de posturi de agent de poliţie, după ce Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a deschis angajările, până în acest moment fiind înscrişi peste 1.400 de candidaţi, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Potrivit purtătorului de cuvânt, până la ora difuzării acestei ştiri pe lista erau înscrişi 1.430 de candidaţi, iar alte câteva sute de persoane se află încă la coadă.

Două sute de posturi de agenţi de poliţie au fost scoase la concurs, dintre care 194 pentru civili iar şase pentru reîncadraţi, a mai declarat Bogdan Ghebaur pentru Mediafax.

"Se poate înscrie oricine care are cursurile unui liceu şi examenul de bacalaureat promovat, care deţine un permis de conducere. Am avut persoane chiar şi de peste 50 de ani care s-au înscris la concurs" a mai spus Ghebaur.

Exemenul scris va fi susţinut pe data de 14 mai, la Poliţia Capitalei iar cei care promovează nu vor putea să părăsească postul pentru o perioadă de trei ani

Înălţimea este o criteriu pe baza căruia un participant la concurs poate fi eliminat. Astfel că bărbaţii trebuie să aibă o înălţime de ,minim 1,65 de centimetri iar femeile de 1,60 de centimetri.

Pentru posturile de la nivelul Poliţiei Capitalei, candidaţii care vor promova examenele îşi vor putea alege secţia de poliţie la care vor să-şi desfăşoare activitatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.